Sudjelujte na START2ACT ljetnom izazovu!

Sudjelujte na START2ACT ljetnom izazovu!

Iako su visoke temperature upravo ono što volimo tokom ljetnih praznika, one nam često stvaraju probleme prilikom rada u uredskim prostorima. Rješenje koje svi nastojimo koristiti je paljenje sustava hlađenja u našim uredskim zgradama bez primisli da isti itekako utječu na visoke troškove za energiju, a indirektno i negativan utjecaj na okoliš.

Kako bi motivirali mlade poslovne ljude kako smanjiti troškove za energiju bez obzira na izrazito visoke temperature pokrenuli smo specijalni START2ACT ljetni izazov za mlade male i srednje poduzetnike i startupove koji je krenuo od danas do 8. rujna 2017.

Ljetni izazov motivira mlade poduzetnike i startupove da na kreativan i inovativan način pokažu kako hlade svoje poslovne prostore na učinkovit način. Sudjelovanjem u ovom izazovu možete osvojiti Amazon FireTablet.

Nadamo se da ćete nam poslati velik broj inovativnih i unikatnih ideja kroz fotografiju ili vide na naš #S2Achallenge Twitter ili na našu e-mail adresu (info@start2act.eu)!

Za više informacija o ljetnom izazovu kliknite na: http://hr.start2act.eu/online-energy-saving-platform/energy-saving-competition

Pratite natječaj na Twitter, Facebook, i Linkedin.

 

Pridružite nam se i neka Ljetni izazov započne!

Tip of the day
Study the offers of various energy suppliers and choose the one who best fits your needs. Take into consideration not only tariff, but also other reasons (e.g. smart metering options).

Was it useful?