Elindult a START2ACT Nyári Kihívása!

Elindult a START2ACT Nyári Kihívása!

Noha a tengerparti nyaralás alatt sokan örülnek a nyári hőségnek, az irodában már kevésbé értékeljük a megemelkedett hőmérsékleteket. A koncentrációképességünk visszanyerése érdekében sokszor automatikusan felkapcsoljuk a légkondicionálást, megfeledkezve annak az áramszámlára és a környezetre gyakorolt negatív hatásáról.

Annak érdekében, hogy a nagy nyári meleg ellenére energiatakarékosságra ösztökéljük a fiatal vállalkozásokat, elindítottuk a speciális START2ACT Nyári Kihívását, amely mostantól egészen 2017 szeptember 8-áig tart!.

A Nyári Kihívás célja, hogy a fiatal KKV-kat és startupokat arra motiváljuk, hogy olyan kreatív és innovatív energiatakarékossági ötletekkel álljanak elő, amelyekkel hűvösen tarthatják az irodahelyiséget nyáron is. A versenyben való részvétellel emellett esélyesek lehetnek a főnyereményre, egy Amazon Fire Tabletre is.

Reméljük, hogy nagy számban fognak beérkezni a meglepő, egyedi nevezések, amelyeket kép vagy videó segítségével lehet a #S2Achallenge Twitter-oldalra vagy az e-mail-címünkre (info@start2act.eu) küldeni!

További információért és a játékszabályzatért kattints ide: www.start2act.eu/online-energy-saving-platform/energy-saving-competition

Kövesd a kihívást Twitteren, Facebookon és LinkedInen.

 

Csatlakozz! Kezdődjön a Nyári Kihívás!

Tip of the day
Make your staff aware of energy consumption: A large part of energy consumption is hidden in the behaviour of your employees.

Was it useful?