Vágj bele a munkahelyi energiahatékonyságba!

Vágj bele a munkahelyi energiahatékonyságba!

Érdekel az irodai energiahatékonyság, de nem tudod, hogy hogyan vágj bele? A START2ACT ingyenes online eszközei segítenek neked a fenntarthatóságra való átállásban.

Energiahatékonyság az Európai Unióban

Az energiahatékonyság a 21. század gazdaságának egyik fő mozgatórugója. Az Európai Unióban az "energiahatékonyság mindenek előtt" (energy efficiency first) elve érvényesül az összes technológiai innováció kifejlesztése és a meglévők fejlesztése során. Mivel a kisvállalkozások képezik az európai gazdaság nagyobbik részét, ezért együttes környezeti hatásuk is kimagasló. Éppen ezért támogatja az EU a START2ACT projekt kezdeményezését: a fiatal vállalkozások energiahatékonyságának növelését szemléletformáló tanácsadáson keresztül.

Miért jó a vállalkozásomnak?

Az energiahatékonyság által nem csak a környezetet kíméljük és jelentős működési költségeket takaríthatunk meg, hanem az ügyfélbizalmat, illetve az alkalmazotti elégedettséget is növelhetjük. Zöld irodának lenni manapság már nem csak a legnagyobb cégek kiváltsága: bármelyik vállalkozás tehet aktívan a fenntarthatóságért!

Hogyan kezdhetek hozzá?

Mivel szeretnénk minél könnyebbé tenni az energiahatékonyságra való átállást a most induló vállalkozások számára, ezért kifejezetten nekik szóló online, ingyenesen hozzáférhető eszközöket dolgoztunk ki.

Válassz egyet és tedd versenyképesebbé vállalkozásod drága tanfolyamok elvégzése nélkül:

 

START2ACT E-learning

                                   

Tudásbázis

Legyen szó  világításról, irodai eszközökről, zöld beszerzésekről vagy hűtés-fűtésről, a START2ACT E-learning rövid, interaktív és gyakorlatorientált fejezeteken keresztül vezeti be a fiatal vállalkozásokat az energiahatékonyság világába.

A képzés sikeres elvégzését egyedi oklevéllel tanúsítjuk.

 

A legfontosabb energiahatékonysági ismeretek egy csokorba szedve. Tippek, eszközök, online források és hasznos dokumentumok érhetők el pár kattintással külön az ügyvezetők, külön a munkatársak részére.

 

 

Tip of the day
Make your staff aware of energy consumption: A large part of energy consumption is hidden in the behaviour of your employees.

Was it useful?