A téli kihívás győztesei...a Nimród Vendéglő és a DS Consulting!

A téli kihívás győztesei...a Nimród Vendéglő és a DS Consulting!

2018 januárja és márciusa között zajlott le a START2ACT harmadik energiamegtakarítási versenye, a START2ACT Téli Kihívás. A verseny alatt olyan ötleteket vártunk a kisvállalkozásoktól, amelyeken keresztül bemutathatják, hogy hogyan minimalizálják a fűtési költségeiket környezettudatos magatartásváltoztatáson keresztül.

A Magyarországról, Horvátországból, Lengyelországból és az Egyesült Királyságból érkező nevezések mind más megközelítést választottak a fűtési igényük csökkentése céljából.

A kihívás lezárása után kiértékeltük ezeket az ötleteket, a nyertesek pedig a magyarországi Bacchus Kft., valamint a horvátországi DS Consulting lettek!

A Bacchus Kft. egy rövid videót készített, amelyben bemutatták, hogy milyen lépésekkel igyekeznek csökkenteni az energiafogyasztásuakt a Nimród Vendéglőben. A videóban megtekintheted, hogy hogyan kontrollálják a hőmérsékletet, hogyan szárítják meg és fényesítik ki a poharaikat manuálisan a szárítógép használata helyett és hogyan öltöznek fel télen melegebben annak érdekében, hogy energiát spóroljanak.

A DS Consulting új ablakkereteket vásárlásával növelte irodája hőszigetelését. A korábbi ablakaik több tucat évesek voltak és így alacsony hatékonyságúak, így az új típusú ablakkeretek és további szigetelés beépítésének segítségével 35%-os energiamegtakarítást érhettek el.

A Téli Kihívás hat további kiemelt résztvevője:

Köszönjük minden cégnek a részvételt!

Tip of the day
Make your staff aware of energy consumption: A large part of energy consumption is hidden in the behaviour of your employees.

Was it useful?