Energiahatékonyságban a megtakarítás - Piac & Profit Konferencia

Energiahatékonyságban a megtakarítás - Piac & Profit Konferencia

A START2ACT ezúttal a Piac & Profit nagysikerű konferenciasorozatának energiahatékonyságáról szóló eseményére látogatott el. A március 22-én megtartott rendezvényen több, mint 100 résztvevő képviselte a hazai KKV-kat és energiahatékonysági, környezetvédelmi vállalkozásokat.

A START2ACT projekt előadása során bemutattuk, hogy hogyan vezethet jelentős költségmegtakarításhoz bizonyos egyszerű energiahatékonysági intézkedések bevezetése a vállalati mindennapokba. A környezettudatosság pedig nem csupán a kiadások mértékének kedvez, hanem, ahogy arra rávilágítottunk, a cég általános megítélését, a munkavállalók elégedettségét és az új munkaerők felvételénél is pozitív hatást gyakorolhat.

Az előadások közötti szünetekben készséggel  fogadtuk az érdeklődőket a projektstandunknál, ahol általános tájékoztatást nyújtottunk a KKV-knak szóló, ingyenes és helyszíni energiahatékonysági tanácsadásainkról.

Az esemény teljes programja itt olvasható el.

Az ingyenes energiahatékonysági tanácsadásunkról pedig itt lehet bővebben tájékozódni.

Tip of the day
Make your staff aware of energy consumption: A large part of energy consumption is hidden in the behaviour of your employees.

Was it useful?