Provocarea verii START2ACT a fost lansata!

 Provocarea verii START2ACT a fost lansata!

In timp ce caldura verii este o binecuvantare pentru vacantele la malul marii, ea poate deveni o povara atunci cand suntem la birou, incercand sa ne concentram asupra muncii. De aceea, in cele mai multe cazuri, utilizam aerul conditionat pentru a rezolva problema, neglijand impactul financiar asupra facturii noastre de energie si asupra mediului.

Pentru a motiva tinerele companii sa economiseasca energie in ciuda temperaturilor ridicate, am lansat Provocarea verii START2ACT pentru tinere IMM-uri si pentru startup-uri, care se desfasoara incepand de acum si pana pe 8 septembrie 2017.

Provocarea verii motiveaza IMM-urile tinere si startup-urile sa vina cu idei creative si inovative de a mentine birourile racoroase pe perioada verii. Intrand in competitie, companiile au sansa de castiga o tableta Amazon Fire.

Speram sa primim un numar mare de participari, prin intermediul imaginilor si clipurilor postate pe contul nostru de Twitter #S2Achallenge sau trimise pe adresa noastra de email (info@start2act.eu)!

 Pentru mai multe informatii, apasati aici: http://www.start2act.eu/online-energy-saving-platform/energy-saving-competition

Urmariti competitia pe Twitter, Facebook, si Linkedin.

 

Alaturati-va noua si sa inceapa Provocarea Verii!

 

 

Tip of the day
Switch to cloud computing! Smaller companies reap large benefits like seeing energy reduction by upwards of 90 percent.

Was it useful?